Test SILICONE SHINE

Nenápadná plechovka, která vdechne tvému bajku nový vzhled

1-28-e1603185068626-768x1109

Ano, je to tak, kdo nepoužil, nevěří!

I já jsem byl při prvním seznámením s přípravkem dost skeptický. Pojďme se podívat co vlastně SILICON SHINE je a jaké jsou jeho výhody.

Přesné složení SILICON SHINE není zcela jasné, ale ve skutečnosti jde vlastně o směs silikonových polymerů, které čistí a zanechávají po sobě ochranný film, který konzervuje a zároveň snižuje tření. Po nastříkání vždy ucítíte BOŽSKOU vůni třešní, ne nadarmo je to můj nejoblíbenější produkt od MUC - OFF.

Před aplikací přípravku by vždy mělo být kolo dobře umyté a povrch suchý. Pokud máme takto kolo připravené naneseme tenký film tohoto přípravku na povrch kola. Po aplikaci necháme cca. 30 vteřin zaschnout a můžeme leštit. Ideální na leštění je kus mikrovláknové utěrky. Pokud samozřejmě nejste "BIKE úchyláci" a nemáte speciální hadřík od Muc - offu bude stačit běžný hadr, který udělá tu samou práci. Nezbývá nic jiného než leštit, pucovat a piglovat. Po dokonalém "PUCUNGU" září vaše kolo až se nestačíte divit. Říkáte si, jestli je to kolo co jste leštili vaše! Celý bajk po aplikaci vypadá, jak kdyby jste celému kolu dali ještě jednu ochranu nového lesklého laku.....no slušná transformace

Nejen že, SILICON SHINE odpuzuje vodu, zanechá ochrannou vrstvu, ale hlavně vznikne nelepivá ultra shine vrstva, která prodlouží životnost a zamezí hromadění nečistot a špíny. Ideální volba např. na třecí plochy vaší vidlice a tlumiče.

Na vidlici nebo tlumič nesete tenkou vrstvu: několikrát propružíte → setřete → ČÁRY - MÁRY - FUK vidlice a tlumič je ochráněn! Tato aplikace je pak vhodná do extrémních klimatických podmínek (bláto, sucho, prach). Bláto nebo prach pak nemá žádnou šanci přilnout na povrchu kola. Po tak náročné jízdě stačí kolo jen omýt vodou a kolo je "prakticky" připraveno na další použití.

Pár základních výhod proč SILICON SHINE používat

 obnovuje & konzervuje & chrání

obnovuje barvy a sytost všech dílů

zanechává blyštivý povrch na kovech, gumě a plastech

snižuje tření předních vidlic a zadních tlumičů

po aplikaci usnadňuje a urychluje každé dalším mytí (šetří tak Vaši peněženku)

bezbarvý, nezanechává skvrny jen svěží vůni třešní

bezpečný při použití na plasty, kov, gumu i karbon

snadná aplikace-zanechává suchý a dlouhodobý lesk

ideální pro použití na spodní části rámu, ráfky, vidlice, blatníky atd, které chrání před nabalováním bláta!

vynikající i na interiéry automobilů

Aplikace Muc-Off Silicon Shine je velmi jednoduchá a rychlá. 


Neaplikujte na KOTOUČE a brzdové třmeny!!!!

 


Autor: Jan Šubrt