A je hotovo!

Letošní poslední závod české enduroserie proběhl za klasického podzimního počasí. Babí léto bylo cítit všude. V pátek dopoledne spadlo pár kapek a pak už jen chladný vítr vysoušel mokré tratě.

IMG_2755

Páteční a sobotní trénink probíhal v duchu pečlivého studování trati a najíždění ideální stopy. Nedělní závod zahájil smolnou 1 RZ Tomáš Ulbrich, který prorazil přední gumu a tím skončili jeho naděje na slušné umístění. Důležité ale je, že celý závodní víkend proběhl bez vážných zranění.

IMG_7078

IMG_7081

Danda Kralík s jedním pádem v první erzetě a odřenou rukou bral 40. místo, Marek Vlach zkušeně bez pádu zajel desátý flek, Martin Rajnoha zařízl ve výsledkové listině 15. místo a to polovinu erzety jel na oči, velkej respekt!

IMG_7088

Se svým novým bajkem se zžívá Tomík Kolmačka, který dojel na bezvadném 23. místě. Tomáš Ulbrich po technických problémech nakonec bral 35. místo a v neposlední řadě skoro bedna pro Blanku, která si z Klínů odváží luxusní 5.místo.

Závěrem bychom všichni v ...CykloKoloniálu... poděkovali pořadatelům za super závodní rok a vydařené zakončení sezóny na Klínech.

 

M.K.

 

Foto: Kralique