Blinduro na Lipně za námi

První letošní Blinduro 500+ na Lipně je za námi

Oproti původní předpovědi vyšlo počasí na jedničku. Než jsme odjížděli, tak předpověď slibovala celý víkend v dešti ale nakonec tomu tak nebylo a sprchlo jen chvíli. Na tratích tento malý deštík nebyl nijak znát. Některým úsekům tento jarní dešť naopak pomohl.

IMG_1686

V pátek večer jsme se všichni tradičně sešli v místním baru, kde jsme si dali dvě tři pivka, vyzvedli čísla a šli chrupkat. Nebylo moc prostoru na pořádný večírek. V sobotu jsme startovali už o půl 10 a čekali nás první 4 RZ. Tratě byly hodně technické, plno kamenů, kořenů a malých dropíků. Na přejezdech jsme se kochali krásami okolí Lipna a Vyššího Brodu, občas bylo potřeba kolo i tlačit a sem tam přenést přes padlý strom.

IMG_3127

Nedělní dopoledne se neslo ve znamení odpočinku. Startovalo se totiž druhý den nově v opačném pořadí aby ti, co startovali později v sobotu, měli taky příležitost projet nerozježděné tratě. Pozdější start byl dost znát, tratě byly rozježděné a některé úseky už klouzaly, ale i přesto bylo vidět, že si organizátoři závodu dali záležet a stalo to za to!

IMG_3129

Víkend jsme si moc užili a za tři týdny už se těšíme na další podnik. Tentokrát si střihnem hned první závod  české enduro série Enduro Kouty.

A jak to dopadlo? 

19. Martin R.

24. Marek V.

40. Tomáš U.

75. Tomáš K.

41. Daniel K.

122. Libor V.

149. Lukáš Z.

169. Radim D.

 

 

KK